Kurum Adı : Profilo İlkokulu
WEB Adresi : http://profiloilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Osmangazi mah.392.sok.Yenişehir / ŞANLIURFA

VİZYON
Profilo İlkokulu´nu; her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; * Öncelikli tercih edilen, * Milli ve manevi değerlerine bağlı, * Kardeşlik ve adalet duyguları ile donanmış, * Ailesine ve topluma faydalı, * İnsan haklarına önem veren, * Çevre bilinci gelişmiş, * Üretici, çalışkan, ilerici ve çağdaş, katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştiren, * Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, * Avrupa Birliği normlarına göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve ŞANLIURFA´nın en iyi liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.

MİSYON
Demokrasi bayrağını gelecek nesilere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı çağdaş ve laik gençler yatiştirmektir. Bu ilkeden hareketle biz, öğretncilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecekdonanımları kazandırmak için varız.

Öğretmen Sayısı : 41
Rehber Öğretmen Sayısı : 2
Öğrenci Sayısı : 930
Öğretim Şekli : Tam gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:20-14:00
Derslik Sayısı : 36 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : ADSL (4 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir Merkezinde Yenişehir semtinde.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :